CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 22 January 2012

Time aq tangkap gambar ade yg senget lah itu lah inilah,seklai ini lah satu-satunya hasil yg menabjukan...

Monday, 2 January 2012

Nak kita jadi follower..??

Kepada sesiapa yg nak kita jadi followers kita boleh lah,comment dekat bawah pastu letak lah URL korng.

Kawan ku ..

Farah Amira
Aina

Amira

Sunday, 1 January 2012

Boleh tolong..???

Mcm mne nak buat header..??mcm mne nak buat shoutbox..??mcm mne nak letak lagu...??mcm mne nak letak gambar..???mcm mne nak...tulis atas JOIN THIS SITE,my beloved friends..??mcm mne nak buat semua tu..??saya tahu lah saya juniour di sini ..tapi boleh tolong tak..??Sila tinggalkan comment anda di bawah..

Monday, 28 November 2011

Kuala Selangor

Huhhh..penat gak ary ni main bowling..sekali STRIKE tiga kali SPARE dan banyak kali MISS ..bola bowling tu bley thn berat  erk..???hurmm...seumur hidup aq baru ary ni aq dpt bljar maen bowling..
  SEE U NEXT TIME FWEXX..BUBYE

Saturday, 29 October 2011

Ceria Selalu

Kepada sesiapa yg membaca blog ini...jangan anda mempunyai sifat dengki,dendam dan marah ...kita sebagai manusia mestilah selalu bergembira,ceria selalu agar riak muka kite yg tidak seberapa itu berubah menjadi seseorang yg selalu ceria dan nampak lawa disisi seseorang.Dan kita perlu mempunyai riak muka yg selalu ceria agar  tidak ade seorang pun yg tidak mahu berkawan dengan kita,jikalau riak muka kita seperti orang yg bru melepaskan marah....urmmm...semua orang takut nak berkawan ...Ok lah kawan2 sampai disitu sahaja yer ..

  Salam Satu Malaysia kepada pembaca blog..

Dugaan

Banyak benda yg perlu saya lalui...setiap hari ade je dugaan ....malam tadi 29/10/11 dalam perjalan nak ke Bandar Rawang ade sebuah kereta kancil...yg melambai tangan dekat saya...tak tahu lah HANTU atau apa2 yg tak dijangka...arap2 tu bukan lah Hantu...and yg paling beshh dapat  g Pustaka Rawang dan Pizza Hut...mmmm lazatnya...khik..khik..khik... k bubye